Επιστροφεσ - ακυρωσεισ

Επιστροφές προϊόντων λόγω λάθους παράδοσης.

Μπορείτε να επιστρέψετε  προϊόντα που αγοράσατε, χωρίς οποιαδήποτε επιβάρυνση σας, μόνο εάν το προϊόν είναι ελαττωματικό ή δεν είναι αυτό που έχετε παραγγείλει, εντός πέντε εργάσιμων ημερών από την παραλαβή των προϊόντων.

Σε κάθε περίπτωση που ο πελάτης λαμβάνει διαφορετικά προϊόντα από αυτά που έχει επιλέξει (σε είδος ή ποσότητα), θα πρέπει να τα επιστρέψει πίσω στο ηλεκτρονικό κατάστημα εντός πέντε (5) ημερών για την διαπίστωση του λάθους. Τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων στο ηλεκτρονικό κατάστημα βαρύνουν το κατάστημα αρκεί να τηρηθεί ο προτεινόμενος από το κατάστημα τρόπος επιστροφής και η παραγγελία να επιστραφεί στη συσκευασία της σε άριστη κατάσταση. Επίσης, η εκ νέου αποστολή των σωστών προϊόντων σε είδος και ποσότητα βαρύνουν το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Επιστροφή στο κατάστημα: Εφόσον παραδοθούν τα προϊόντα στο κατάστημα και ελεγχθούν, θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή των χρημάτων.

Παραλαβή μέσω  εταιρείας ταχυμεταφορών (κούριερ): Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει το προϊόν που θα επιστρέψετε να είναι ασφαλές μαζί με τα παραστατικά που το συνοδεύουν. Εάν γίνει η επιστροφή με την κούριερ που συνεργάζεται το ηλεκτρονικό κατάστημα, η μεταφορά είναι δωρεάν. Εάν όμως διαλέξετε άλλο τρόπο αποστολής και με αποστολή με διαφορετική κούριερ, τότε επιβαρύνεστε εσείς με τα έξοδα αποστολής. Εφόσον ολοκληρωθεί ο έλεγχος του προϊόντος και διαπιστωθεί ότι είναι διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε, τότε θα πιστωθεί ο λογαριασμός που θα μας προτείνετε με το αντίστοιχο ποσό επιστροφής μέσα σε 20-30 ημέρες.