Πως να διακοσμήσεις το σπίτι σου με όμορφα αυτοκόλλητα τοίχου

Τα αυτοκόλλητα τοίχου,είναι μια πολύ καλή και οικονομική ιδέα για να ανανεώσεις ή να διακοσμήσεις οποιονδήποτε χώρο του σπιτιού σου!

Αν δεν μπορείς να ανακαινίσεις το σπίτι σου και να βάλεις ταπετσαρίες τοίχου που κοστίζουν ή σου είναι δύσκολο να βάψεις τους τοίχους μια πολύ καλή λύση είναι τα αυτοκόλλητα τοίχου. Είναι οικονομικά, κολλάνε και ξεκολλούν εύκολα χωρίς να χαλάνε τον τοίχο σου και μπορούν να δώσουν στυλ, χρώμα και αλλάζουν ριζικά το χαρακτήρα στοπ χώρο σου ανάλογα το θέμα που θα επιλέξεις.

Τα αυτοκόλλητα τοίχου είναι μια πολύ καλή ιδέα αν θέλεις να καλύψεις μικρές ρωγμές και μικροατέλειες στους τοίχους ή ακόμα αν το μικρό σου αγγελούδιξεδίπλωσε το ταλέντο του πάνω στον τοίχο σου και οι μουτζούρες δεν φεύγουν με τίποτα! Το καλύτερο απ’ όλα είναι πως μπορείς να τα τοποθετήσεις και μόνη σου πανεύκολα

Το Χρώμα & Τέχνηείναι εδώ για να σου προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία σε αυτοκόλλητα τοίχου για όλους τους χώρους του σπιτιού σου

Διακόσμηση κουζίνας με αυτοκόλλητα τοίχου

Μπορείς να βάλεις αυτοκόλλητα στην κουζίνα σου με οποιοδήποτε θέμα επιθυμείς κάνοντας την ζεστή και μοντέρνα! Στα καταστήματα επίσης μπορείς να βρείς πανέμορφα αυτοκόλλητα για το ψυγείο σου.

Διακόσμηση σαλονιού

Μπορείς να διακοσμήσεις έναν μόνο τοίχο με ένα μεγάλο σχέδιο, η να διασκορπίσεις διάφορα μικρά σχέδια σε όλους τους τοίχους. Μία πολύ καλή ιδέα είναι ένα αυτοκόλλητο ρολόι τοίχου! Είναι πολύ πρωτότυπο και το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένας μηχανισμός ρολογιού!

Διακόσμηση κρεβατοκάμαρας

Υπάρχουν χιλιάδες σχέδια σύμφωνα με το στυλ που θέλεις να δώσεις στο υπνοδωμάτιο σου! Μπορείς να φτιάξεις μια αυτοσχέδια κρεμάστρα τοίχου με αυτοκόλλητο στο χολ ή στην κρεβατοκάμαρα σου, που εκτός από μια διαφορετική πινελιά στο χώρο σου, θα αποδειχτεί και πολύ χρήσιμη ιδέα!

Αυτοκόλλητα τοίχου για παιδικά δωμάτια

Είτε έχεις αγοράκι είτε κοριτσάκι οι επιλογές είναι πολλές! Μπορείς να φτιάξεις εξ ολοκλήρου το παιδικό δωμάτιο με αυτοκόλλητα που μπορείς να τα αλλάξεις όποια στιγμή θελήσεις! Δες μερικές ιδέες για υπνοδωμάτια αγοριών αλλά και κοριτσιών

preloader